Kategorier
Företagande

Smartboard – den nya tidens whiteboard

Vill du ha en whiteboard som hänger med i dagens digitala utveckling kan du välja en smartboard. Smartboards underlättar såväl undervisning som möten.

Whiteboards i all ära. De har assisterat lärare i sin undervisning under många år och fungerar utmärkt för tillfälliga anteckningar under ett möte. Men när allt runt omkring oss utvecklas och blir allt mer tekniskt kan whiteboarden verka lite väl analog och enkel. Borde den inte hänga med i utvecklingen som sker runt omkring?

Faktum är att det finns ett digitalt alternativ till whiteboarden – en interaktiv tavla som skapar många nya möjligheter. Den nya smartboarden ger dig alla möjligheter som den gamla whiteboarden, men därtill finns många smidiga funktioner som kan underlätta. Det gäller oavsett om det handlar om undervisning eller möten med företaget eller arbetsgruppen.

Jobba interaktivt med en smartboard

Med en smartboard har du möjlighet att jobba interaktivt. Det betyder att du kan visa bilder eller videor samtidigt som det går att rita eller skriva på tavlan. Den är alltså mycket mer anpassningsbar än en traditionell whiteboard och du kan hitta på många kreativa lösningar som inte var möjliga förut. Det är bara att testa sig fram och prova nya saker.
Smartboarden är alltså en interaktiv skrivtavla som skapar nya möjligheter. En funktion som man kan dra mycket nytta av är möjligheten att spara informationen digitalt och sedan ta fram den på framtida möten eller lektioner. Detta är bara en av de många fantastiska funktionerna på whiteboardens digitala ersättare smartboarden.